Måndag, tisdag, onsdag...

dagarna bara flyger iväg och jag har inte direkt något kul att berätta heller. Igår hade vi vinkväll med ett par andra svenskar som bor här, trevligt! Nu tror jag vi glider ner till poolen och hoppas att solen är framme heeela dagen för det är ju bara en halv vecka kvar tills sebastian börjar skolan. Vi lagade en jättegod sallad igår så i brist på annat och för att det inte ska se så tråkigt ut så slänger jag upp en bild! .....nej det gör jag föresten inte för sladden ligger på skrivbordet och jag bara orkar ju inte gå hela vägen dit bort! Nackdelen när man bor stort!
Puss och hej leverpastej.

HAROLD & KUMAR GO TO WHITE CASTLE!

Kolla på mig vad duktig jag är som tränar och lägger upp det 3 gånger om dagen på facebook! Get a life. Med det sagt så har vi tränat idag också. Jag fick en ny nyckel till dörren då min till underlåset inte funkade men killen som testade den tyckte den kärvade lite...vilket den knappt gjorde, så han vill byta hela låset..dom är väldigt duktiga med att hjälpa till när nått är på tok här. Vi har också checkat av ett måste, fast halvt. Harold and kumar go to white castle! Jag tror att det här är så nära vi kan komma för tillfället...
Lite eftermiddagsfika!


Good times, goood times och beach året runt!

Åh vad jag gillart här! Folk är så otroligt vänliga! När vi fick leverans av soffan idag så stog vi i hissen med soffan och så kom det in några som direkt började fråga om vi va nyinflyttade, varför vi flyttat hit osv. Trevligt säger jag bara! Igår blev det en stund vid poolen och sen en lugn kväll hemma med lite filmmys. Nu ska vi strax gå och handla lite mat och sen, tro det eller ej, så ska vi gå ner på gymmet och träna! You say whaat? Vi va och köpte träningsskor idag så vi kan komma gång...som sagt är det ju beach året runt nu...
Filmdax
Turistbild så ni också får känna av miljöerna...Jon Cryers stjärna.
Ledsen kille på lunch..
Påse utan handtag, så klassiskt.
Äntligen har vår fina soffa/bäddsoffa kommit, här får den som vill komma och hälsa på sova!
Puss & kram!! /S

Do you have ping pong balls?

try a drugstore, fick vi tillbaka...?! Införskaffade lite trista nödvändigheter idag och är snart klara med vår 99 saker att göra i LA....nu dricker jag äntligen öl i mina röda fina muggar *supernöjd*. Trist bara med en helikopter till stämningsförstörare....den cirkulerar ovanför oss med stor spotlight. Jag tror han letar efter någon mördare. Tur att man bor högst upp. Kolla in min suuperduperläckra affisch jag införskaffade idag. Imorgon blir det nog poolen...och är det kallt a.k.a "kallt" blir det jacuzzin. Inga konstigheter!
Fler ska det bli med tiden <3
Det funkar helt ok utan soffa...som vi ändå efterlängtat får levererad på lördag!

Beer pong

Aaah crazy nu när vi äntligen har våra röda och blåa fina amerikanska klassiska collegemuggar. Ikväll blir det beer pong på köksbordet. Igår fick vi sängarna och imorse ringde internetkillen 8 så ingen sovmorgon. Dom har ju så jobbigt system här att man måste fixa en money order när man ska betala något till någon...vårt närmaste ställe heter Playboy liquor, känns tryggt! En kul grej om vårt soffbord...kolla på bilderna!
Internetkillen: Aha är ni judar? Är det där ni ber?
Äntligen har vi fått sängarna!
Invigningsskål med lite champagne från Playboy liguor. Classy!
Mitt "rum". Myyys! Jag Ska skaffa en star wars-affisch!
Öl som är lika stor som en vinflaska....först tyckte jag det var en jättebra idé men sen efter lite konversation och eftertanke så insåg jag att kolsyran kommer försvinna rätt snabbt...bättre med små burkar!
Lite av mina fynd...mamma och pappa, det är verkligen Fynd så ni behöver inte oroa er!
Hej jag heter Sandra och jag är Svensk!
Äntligen en frukost som inte består av muffins och vitt bröd med marmelad!
Puss på er alla! /S

Taco Tuesday

Imorse flyttade vi alla IKEA-påsar från hotellet till lägenheten, såå skönt! Vi fick nycklar och sen kom IKEA med en leverans med matbord och lite soffbord och så. Imorgon kommer vår jättefina soffa och sängarna. Lägger upp bilder när vi fått iordning på allt. Måste bara uttrycka min besvikelse på IKEA här. Vad har USA för sängar? Först en hård träram, sen en bäddmadrass med fjädrar och sen en vanlig madrass...varför inte bara ha en resårbotten och en bäddmadrass?? Galet onödigt jobbigt. Till slut fick vi ihop det iaf. Imorgon blir det registrering på MI, spännande. Hade varit toppen om jag kunde jobba på Sebastians skola, ska smöra lite imorgon.
Skypeade lite med papsen, såå roligt att ses och prata en liten stund!
Godnatt mina raringar! <3
Det lilla jag fått ihop idag!
Datanördar 8-)
Sabastian a.k.a Batman a.k.a Handyman
Dom lila är så sjukt goda <3

[schack;hora]

Hela hela tiden säger jag shit, självklart omedvetet, vilket jag enligt Sebastian absolut inte får göra här. Ett alternativ var då att byta ut en bokstav som t ex Shakira fast med ett ett O som i Shakora...därav rubriken. Tummen upp för Sebastians förslag! Vi har hunnit med mycket dom senaste dagarna, bl a Warner bros, beverly hills, idag IKEA i 4,5 timme, heelt sinnes. Imorgon får vi nycklarna till lägenheten, då kommer jag lägga upp massa bilder...kolla bilderna så ser ni vad jag och batman hittar på för shenanigans här borta!

Sebastian och jag på Rodeo Drive
Imorse såg vi när Jon Cryer fick sin stjärna på Hollywood blvd, jag hoppas inte det var den sista då vi bor väldigt nära :-) Toppen! Juste för den som inte kopplar så är det "Alan" från 2 and a half men. Wait....it gets better...
Ashton Kutcher i egen hög person..MUMS! He made my day!
Cat woman, Sebastian a.k.a Batman & Sexy police.
Hollwoodskylten lååångt bort i bakgrunden.
Härligt bild över LA!
Klassisk milkshake på Mel´s
<3 /S

Ankomst Los Angeles

Jag som tänkte att jag skulle vara så effektiv och blogga direkt när jag kom hit och ofta men har ju knappt hunnit sätta mig vid datorn. Blir nog bättre när vi flyttar in i lägenheten på tisdag redan :-) Har hittat en superfin lägenhet och redan hunnit fixa amerikanskt telefonnummer och bankkonto. Hittills älskar jag verkligen Los Angeles, eller iaf Hollywood där vi bor och har spenderat mesta tiden.
Mysiga The Grove
Mysiga The Grove
Mysfrukost med mamsi innan vi åkte till Arlanda <3
Mysfrukost med älskade mamsi innan vi åkte till Arlanda <3
Puss & Kram S

RSS 2.0