Godmorgon & Godnatt

Trött efter helgen och själva halloween är ju inte förens imorgon. Kul kväll igår med girlsen i hillsen. Det bästa under kvällen var värdens entré. Han var utklädd till JFK och blev skjuten i sin parad. haha klockrent! Sen bar det hem hit så chillade lite med resten hos Jeff och sen blev det ytterligare ett stopp. Som sagt...man är aldrig bara på ett ställe en kväll. Nu sitter min granne och gråter...hmmm. Som vanligt är jag usel på att ta kort så brist på det. Den här veckan blir det bara massa poolhäng och slappa nu när jag vet att jag börjar jobba på lördag! Yaay!
Att prata med alla hemma gör ju bara att man vill hem samtidigt som det skulle kännas jättetråkigt att lämna alla här. Jag tycker att livet borde vara mer som på film.

Fira med halloweenfest i hillsen ikväll!

Yaay imorse ringde Urban Outfitters och frågade om jag ville jobba hos dom. Woho, börjar om en vecka klockan 7 nästa lördag! Som jag har längtat att få börja jobba. Nu ska det firas med halloweenfest hos någon mäklare ikväll med girlsen! Var tvungen att lite snabbt ge mig ut idag och leta efter en halloween-klädsel till ikväll. Det blev polis, vill inte gärna springa omkring i bikini så det kändes lagom påklätt :-)

Gillar för i övrigt verkligen den här videon och texten


Snaaart har jag lyssnat sönder den!

Urban & Sjuk

Min torsdag bestog av intervju och huvudvärk. Dock inte samtidigt som tur är! Klockan 1 hade jag min andra intervju hos Urban Outfitters, så jag gör mig i ordning och vandrar dit, säger att jag är där för intervju och då säger hon att hon bara ska samla ihop alla så ska vi mötas ute på courtyarden....VI?? Jag som äntligen trodde att det var en enskild intervju...*suck*. Efter alla kommit ut så var vi 8 pers på samma intervju. Hon sa att hon skulle ställa frågor så fick man svara när man ville och att vi inte skulle gå runt i en cirkel. Tro det eller ej men jag var först att svara på alla utom 1 fråga som jag totalt inte förstog vad hon menade. Sen skrattade alla åt mig när jag inte visste vad black friday var :-( hur ska jag veta när vi inte har thanksgiving i Sverige. Imorgon är det fest i någon mäklares villa i Hillsen, hoppas min huvudvärk är över så jag kan gå. Har ätit alldeles för mycket på alldeles för kort tid så nu får jag skärpa mig och ta tag i min träning igen!!! Någon som har någon bra idé för att motivera mig?? Nu har jag ju dock haft migrän i 2 hela dygn så har inte kunnat träna! Jag var ju faktiskt superduktig som hjälpte Theo med hans tunga matkassar igår också så liiite träning blev det ändå.
Jag och Sebastian råkade köpa två jätteglasspaket....

Nyfärgat hår och fint väder!

Igår kväll fick jag ett ryck och ville färga håret så vi gick till CVS och jag hittade en jättefin färg och det var en så snäll kille där som gav mig hårfärgen för 3 dollar ist för 7.99 för dom hade ett märke på kampanj men jag hittade ingen färg jag ville ha där. Nice! Idag var det iaf fint väder när jag vaknade så jag slängde på mig bikinin och gick ut till poolen. Nu har jag precis gjort mig iordning för att ta en vända till highland i väntan på att sebastian ska sluta....sen måste jag köpa mjölk.....är beroende av mina flingor. MUMS!
Japp rött hår blev det! (konstiga miner kommer med färgen)
Lite såhär började min dag. Heeelt okej.
Mitt hår har blivit såå långt <3
Skojja bara, klart jag färgade håret blont, dock mörkblont och inte gult som det var innan!
Puss & Kram

Happy Tuesday!

Vaknar glad och utvilad, idag har jag ju laddat för en dag vid poolen :-) Tar mobilen och kollar facebook...Vida Hollywood (Kontoret för lägenheterna) har postat: "Bundle up guys its raining outside... Stop by the office and gets some Hot Coco to warm you up!". Det var den dagen vid poolen. Gick ner och tränade ist, så härligt! Så eftersom jag inte har något att göra alls så lägger jag upp lite totalt onödiga bilder :-)
Lite turistkort på vår bardisk
Såhär ser vårt badrum ut, en bänk och lite speglar.....men vet ni vad jag hittade igår? Kolla på bilden under! (och jag har inte gått upp i vikt, speglarna vill inte samarbeta med mig)
Tada, ett dolt badrumskåp. Awesome!

Somebody that I used to know

Jag är kass på att uppdatera nu jag vet men jag har rätt fullt upp och sen är det ju rätt värdelöst att skriva när jag inte gjort någonting. Bra helg har jag haft. Fredag - Hissade ner oss till våning 2 där det var fest hos Joe, glatt och livat som vanligt, blev rätt tidigt för mig dock (jag är lik min kära far=kvällstrött :-) <3). Lördagen - Tänkt att åka till fashion district men vi var båda för sega för det så vi gick till cantina och käkade lunch och sen strosade vi i highland. Sjukt billigt om man tänker efter. Åt någon hamburgare med nachos för $5...och jag tänker det som 50 SEK. Egentligen är det ju bara 30:-. Sjukt billigt! Kvällen blev iaf skoj med utgång. Vi va typ 15 st som gick till piano bar och tog en drink. Trevligt ställe med Live-band. Sen gick jag, alexandra, matilda och sebastian till Roxbury...va lite tveksamt om sebastian skulle komma in eftersom han bara är 20 men när vakten kollade våra leg så sprang sebastian in bakom honom haha. Sen blev det drinkbord och massa champagne. Kul kväll som avslutades med ett stop hos alla andra som var hos sam. Söndag - En mycket bakis sebastian, gossip girl och massa subway! Perfekt söndag. Jag förbereder mig för fullt inför min intervju på torsdag, vill så gärna ha det jobbet!
Idag skypeade jag med hela släkten igen. Så härligt att se och prata med alla och mormor & morfars söta lilla valp Kalle som blir större och större! <3
Såhär brukar det se ut när jag kommer från Trader Joes!!
Sebastians sida ekar lite...

Mys i min nya fina gosdress

Idag har jag haft 2 intervjuer och mellan dom så ringde dom från sephora och vill att jag ska komma på intervju där på måndag. Jobbigt idag på ALDO dock...gruppintervju med 4 stycken och jättejobbiga frågor också, så satt vi på ett fik så alla kunde höra runt om. Kändes väldigt oseriöst och dom verkade superbitchiga, där vill jag inte jobba. Jag hoppas på urban outfitters, tyvärr en hel vecka kvar tills intervjun. Då har jag lång tid att klura på min outfit i och för sig. Dom går ju mycket på den där!
Tuff dag så jag unnade mig en gosdress från victorias secret. Jag kommer ju ändå inte kunna lämna USA utan att ha köpt en liksom så jag kan ju lika gärna göra det nu!
När jag kommer hem till Sverige ska jag prenumerera på den här tidningen!! Mitt radhus kommer ju inte bygga sig självt liksom!
XOXOXOXO

Kass blogg.....erska??

Finns inte jättemycket att skriva förutom att jag varit på ett par intervjuer och ska snart på min andra intervju på ett ställe och har en andra intervju nästa torsdag på ett annat ställe. Något jobb hoppas jag på iaf, sjuuukt mycket folk som ansökte dock så tufft är det! Det vet jag för att i onsdags hade dom en job fair och man hade en miniintervju två och två, steeelt men det gick bra :-) Intervjuaren hånade vädret i Sverige och jag skrattade glatt med!
...vem skriver "knacka" idag????
Redo för Urban!!
Steeelt
Den här påsen gav skumma vibbar, trots att det bara är hackad dill i....
Puss & kraaaam

haHAhaHahahAha.....wait I don´t get it

Åhh jag kom på roligaste skämtet ever idag, jag gick seriöst på Vine och skrattade högt för mig själv. Jag var påväg ner till FedEx office för att kopiera lite så kommer jag runt ett hörn och ser två hemlösa sitta och spela schack. Vänta vänta nu kommer det.....jag undrar om det är "luffarschack". Haha jag dör! Nu är du stolt va pappa! :-)
Idag har jag varit produktiv. Kopierat, handlat, storstädat, tränat och lagat mat. Duktiga jag! Resten av veckan har jag arbetsintervjuer. Jag hoppas på ett av jobben lite väldigt mycket mer än som andra.

Frozen margarita & fish tacos

En dj**la massa mat och en dj****gt stor margarita stog på lunchmenyn idag. Så mycket mer har inte hänt!

Puss & kram S

Cake & Gossip

Underbara dag! Tårta och Gossip girl i soffan med Sebastian. OH EM GE. Nu blir det nog ett sista avsnitt innan läggdags. Imorgon blir det nog poolen en sväng innan Sebastian kommer hem från skolan, sen tvingar jag väl med honom på shopping eller nått....nej vänta nu kom vi precis överens om att vi ska till fashion district och handla lite billiga skor...eftersom jag inte tog med mig några typ!
Lila tårta...

Jag har det nog bäst i världen!

Hade en awesome kväll igår när vi firade min födelsedag. Det blev poolhäng och alla sjöng och grattade mig, sen gick vi upp en kort stund till Joe innan vi skull ut!!!! Vi gick till en klubb som heter Roxbury, heelt vilt. Inget snack om att stå i kö eller köpa drinkar. Vi kommer in och jag vill helst ha en drink i handen när man bara står men Matilda sa vänta 1 sekund så ska du få din drink...verkligen 1 sekund senare kommer en kille och vill bjuda oss på drinkar. Det blev dans i soffor, champagne och massa drinkar. Underbart! Sen gick vi och mötte upp 2 kompisar på Hemingway och fortsatte efter det festen hemma hos dom...sen blev det Joe´s magiskt goda pizzor hos Mimi & Theo. Det är nästan alltid så här, men är på en 3-4 ställen per kväll. Somnade gjorde jag i alla fall runt halv 7 imorse så är rätt trött nu. Vi skulle försöka hålla oss vakna till 7 och smita ut till poolen när vakterna gått men vi orkade inte hela vägen!
Idag har Sebastian bjudit mig på frukost på Danny´s och vi såg till att passa på att äta massa fet mat för det får man när man fyller år! Fick ett superfint halsband av Sebastian, såå snällt :-) <3 Kollade posten imorse och hittade finaste födelsedagspaketet från mormor & morfar <3 Saltlakrits....sååklart!
Nu sitter jag i soffan med täcke och snart blir det tårt- & filmmys. Men först tror jag det blir några avsnitt av arga snickaren. Har blivit såå beroende!
Puss & kram på er alla och tack för alla fina gratulationer!! <3
Roxbury
Den här gången lyckades vi bättre med klädesvalen!
Leaf blower-häng!
Mimi tycker det är kul att sminka folk som somnat :-P
Bon appétit!
<3
Tack mormor! :-)
Fina halsbandet från Sebastian <3

Sweeet 21 Bday!

Himlans trevlig kväll igår!! Grill, och korrigering från igår potatismos....(fråga inte). Poolhäng & klassisk college-hemmafest med väldigt mycket budweiser och röda muggar. Me like. Kul att det står massa hårdrockare och sjunger "final countdown" på festen. We were like yeeeeaaah go Sweden!!!! Typ....
Drömde att jag och mamma var ute och gick med Wilma sen kom vi till en jättefin glassbutik där det var massa fina färger och rosa överallt och att Mimi gav Wilma massa choklad. Hmm lite konstigt. Tror att Tiger Woods va med i drömmen också men kan inte placera! Detta drömde jag iaf medans Sebastian var i Runyon Canyon på yoga. Ambitiöst!
Idag har vi taggat inför kvällens utgång på Supperclub, men först lite middag och häng vid poolen.
<3
Snaart är det Halloween!!!
Haha Sebastian bestämde sig för att, efter en liten flicka precis tagit hål i öronen, göra detsamma! 2 hål rikare och 24 dollar fattigare.
Puss & Kram S

You can´t have this candy

Ni har nu blivit min psykolog och ska ni fortsätta läsa så blir det tystnadsplikt...okej?
Nää jag har inget skvaller egentligen. Dålig är jag på att ta kort och så nu när allt börjar bli "hemma". Man reagerar knappt längre på att det alltid ligger en kille utan händer och skor på Hollywood blvd runtrullandes på Walk of Fame och skrattar. Han är ju en del av "hemma" nu liksom. Vaknade i alla fall okej tid idag för Sebastian hade håltimme i 3 timmar vid 12 så vi gick först till FedEx office och skrev ut massa CV och sen gick vi förbi Bed, Bath & Beyond där jag faktiskt va på en liten mini-intervju för dom söker folk dit. Sen gick vi och åt god tacos-lunch! Fullt upp hela dagen. Nu står Sebastian och jag och förbereder för grillningen. Ikväll blir det en riktigt middag med kokad potatis och grillat. MUMS!
Har lämnat mitt CV i en av mina favvobutiker...som tydlgen har en Svensk chef.

Lovely day in the sun!

Ah hade en superdag idag vid poolen. Började med att jag låg och solade lugnt, nästan helt själv, sen efter ett par timmar så hämtade jag datorn och satte mig i skuggan och surfade lite. Poolen började fyllas på typ runt 2 och sen hörde jag ölburkar öppnas överallt så jag gick upp och hämtade lite öl och sen blev det bara ett stort poolhäng med massa musik i eftermiddagssolen. Man kan ju fråga sig varför man badar jacuzzi när det är 34°C varmt ute!...Kändes ju dock kallare i luften efter..nice! Satt i bubbelpoolen med en öl i handen och fick massage av Garrett, plötsligt kom jag inte alls ihåg varför jag ville åka hem imorse. Lovely day helt enkelt! Helt slut nu dock, efter en heldag i solen och massa öl. Vi hann med och grilla lite nu på kvällen också, och några glas vin.

Har tyvärr inga bilder från dagen. Imorrn blir det nog filmhäng med mina nya friends!
<3
(Sebastian <3 MJ) Fniss!

Inlägg #2

Jag har mer skoj att berätta nu...eller skoj va väl att ta i. Första och sista gången jag och Sebastian åkt kommunaltrafik. OMG säger jag bara, alltså det började jättebra, fick ner Hollywood/Vine-stationen och det var rätt fresh och städat och så...sen kommer tåget. Hjälp! Vi klev av efter 2 stationer och åkte hem. Inte bara det har vi gjort idag utan vi har även tvättat för första gången. Skönt! Väldigt smidigt men rätt dyrt måste jag säga. Gick på 10 dollar för att bara tvätta lite. Skönare för mig att vara vaken på nätterna nu eftersom alla hemma är inne på Facebook då. Nu börjar tyvärr jobbställen bli begränsade och min motivation då jag saknar alla hemma så mycket men imorgon ska Theo försöka muntra upp mig lite. Får hoppas på att det fungerar.
Mysfik <3
Sebastian är fokuserad på torktumlaren!
Suverän tvättlina, hänger man upp tvätten så sparar man några dollar! :-P
Läs och ta till er! Den här har jag uppspikad på väggen.
LOVE S

I just want your resume cause your cute

Vad är grejen med butiker och servitriser. Gick in i en butik igår där det stog "Now hiring" på en skylt och frågade om jag behövde fylla i en application för att lämna mitt cv men då sa hon bara åt mig att komma in imorgon och lämna det. Så var jag där idag och lämnade det så sa hon att hon tyvärr inte hade någon ledig tjänst men hon ville bara jag skulle lämna mitt cv för jag var söt. SUCK! Vad är grejen med att alla är så utseendefixerade här, orka. Jag och Sebastian har precis varit och unnat oss våran favvosushi! MUMS! Så höll som på att bygga en putting-green på highland bara för en lansering av något, dom är så ambitiösa här när det kommer till sånt!
MUMS!
Japp, tanken var att jag skulle bjuda på en bild från Hollywoodskylten men den vart mycket längre bort på bilden än vad den eg. är så jag får jobba på att fixa fram en piffigare!
Puss & Kram

1000s of beautiful girls and 3 ugly ones

Skönt väder och mysig söndag. Gick till highland och har strosat hela dagen med Sebastian. Sen gick vi till vårt favvomysfik! Hinner inte skriva mer nu. Jag ska skriva lite roligare saker, jag lovar! :-)


Pusspuss & kraam

Woopeliwoop woop

Lite fest, mycket fest. Kolla bilderna!

Runyon Canyon....

Vaknade av typ en motorsåg? Vad man nu har det till mitt i Hollywood...Sen slutade internet fungera, bra start på dagen so far! Jag bestämde mig iaf för att gå ut och gå i det fina vädret och Sebastian sa att Runyon Canyon inte ligger så långt bort från Highland. Jag började gå och gå och gå och sen hade jag nästan gått till slutet av Hollywood blvd så jag vände och när jag närmar mig Highland så ringer Sebastian och frågar om jag vill äta lunch, perfekt timeing :-) Mysig lunch på lilla torget, dock börjar det bli så kallt nu så man måste sitta i solen för att inte frysa.
Landade precis hemma nu och har precis skickat världens jobbigaste och tråkigaste meddelande. Nu ska jag bara ägna mig åt vad jag vill göra och ha världens bästa helg! Först ska jag gå och piffa till mig så jag kan gå och lämna mitt CV i fler butiker jag upptäckt!
Puss & Kram, satan vad jag saknar alla hemma!
Utsikten är liiite roligare när det är sol :-P
Redo för power walk!
Frusen kille!

Although I've made up my mind, My heart is refusing me

Jag har allt utom det jag vill ha. Så orättvist, skulle utan minsta tvekan offra allt. Jag trodde man blev lycklig av att ha en fin bil, lägenhet och bra jobb, men inget av det spelar någon roll när man inte har den man älskar att dela det med.



Paraply var konstigt nog inget högt prioriterat på packningslistan!

Hur tänkte jag nu? Att inte tänka på att packa ner ett paraply när man flyttar till Los Angeles...Strandad i lägenheten som jag är, då det öser ner ute, får jag underhålla mig på bästa sätt. Som tur är ligger ju gymmet i samma byggnad så det är bara att ta hissen ner hela vägen. Får blir min dagsuppgift efter att jag druckit upp mitt kaffe och vaknat till ordentligt. Utsikten från mitt fönster är inte den roligaste men jag lovar den är lite roligare när det är sol!

Inte visste jag att det kan vara så kul att söka jobb!

2 timmar senare...svisscch sa det. Gick in och sökte ett jobb på Marriott som ligger alldeles i närheten här. Började med lite vanliga frågor om tidigare anställningar osv, tog kanske en knapp timme (jag vill ju inte missa något) SEN va det värsta testet med typ finn fem fel. Kul!! :-D T ex så fick man se ett hotellrum eller trädgården så fick man se en bild och läsa hur allt ska vara, sen fick man se en annan där man skulle säga vad som var fel med bilden jämfört med den andra. haha dom är inte riktigt kloka här!
Gap för i övrigt kan gå och lägga sig, som att man vill jobba för ett företag som har så dålig koll på sin hemsida så man blir utkastad 3 gånger på sista sidan när man fyllt i allt!!!!! ....nu i efterhand kan man ju fråga sig varför jag ens försökte hela 3 gånger!
Puss & kram /Den pantade

Uttråkad? Inte jag inte!


Måndag

Vaknade rätt sent idag, låg och vred och vände på mig till typ 4 inatt. Jobbigt! Jag sitter och är liiite rädd nu att jag ska få en vajer i huvudet som jag och Sebastian precis satt upp. Det blev ändå helt okej till slut, vi får bara hoppas att det håller! Dagarna går så otroligt fort här, hinner knappt vakna innan klockan är 7 på kvällen. Imorgon hoppas jag att det är lite sol så jag kan ligga vid poolen en stund. Idag har det varit fint väder men väldigt friskt...hösten kanske börjar smyga sig på här också.....likaså halloween, överallt är det utsmyckat med pumpor och häxor, hihi kul! ..och juste, man kan ju undra varför vi har en beige gardin mellan dom bruna och det är inte för att vi har usel smak utan för att vi är korkade...ni får inte tro något annat!
Mysigt att ha sitt eget lilla kryp in <3
Pusss saknar er alla supermycket <33333

Denny´s diner

Bra start på söndagen. Skypear lite med mamsi men som är sjuk stackarn :-( <3 Sen tyckte jag att jag och Sebastian skulle unna oss lite söndagsbrunch på Denny´s diner, jag var tvungen att gå all in med toast, ägg, bacon, pannkakor mm. Det va sååå gott och kändes verkligen amerikanskt med alla bås och allt. Sen upptäckte vi en mataffär som ligger precis runt hörnet, yay, bra för kompleteringshandling så man slipper gå heeela vägen bort till Trader Joe´s. Jag önskar jag hade söndagsångest...eller det har jag för att jag inte har ett jobb att gå till imorgon. Jag ogillar verkligen att inte vara till någon nytta. Slänger upp lite bilder på omgivning också så ni får känna på hur det ser ut när jag går till typ affären och handlar mat en vanlig söndag.
Det såg godare ut på liten bild i mobilen...
Bank of America korsning Sunset blvd.-Vine
Sunset - Vine
Gatan utanför Trader Joe´s
Nu går vi och shoppar skolväska till Sebastian så han får med sig mikrofoner och hörlurar och allt till skolan imorgon. Sen ska vi tvätta för första gången...med flytande tvättmedel dessutom & vi behöver fylla på våra tvättkort i automaten :-S

Äntligen beer pong

...dagen har tillbringats vid poolen medans Sebastian var med någon musikbrud i santa monica. Solade verkligen heeela dagen, superfint väder. Sen gick jag upp och piffade lite och gick ner till poolen och hängde lite med folk där tills Sebastian kom hem och vi gick upp och åt middag. Sen hittade jag, Mikaela och Sebastian vi lite sköna människor i trappan som skulle till Hollywood Hookah så vi gick med dit och jag kom in för att jag fyller 21 om 2 veckor men Sebastian kom inte in :-(...så vi gick till Jeff som bor på våning 2, där dom spelade beer pong! Weee. Jag längtar så sjuukt mycket tills jag är 21!!!! Mikaela och jag vet precis vilket ställe vi ska gå till när jag fyller år!! Lägger upp lite egobilder från dagen!
Pool-look!
PUSS!
Puss & Kram på er alla!

Hur ska den här stora få plats i det här lilla hålet???

Typ så lät det när vi kom hem med skruvarna och de avbrytningsbara pluggarna. Svårt att förklara vilket material man har på väggarna när man frågar på Home Depot vilka skruvar man bör använda...Killen frågar vad vi har för material på väggarna. En blond i rosa tröja som står och dricker smoothie a.k.a Jag svarar så genomtänkt: Oh it sounds empty when you knock on the walls :-)....Killen bah garva åt mig men jag fick ju iaf fram mitt budskap! Iaf så behöver vi en..borrmaskin? drill? så det får vänta tills imorgon så kanske vi kan få låna en.
Nu blir det bring it on och veggie-thaimat.
Puss!!!

Home Depot...

...ska vi till nu och försöka få tag på dom där skruvarna vi behöver för att sätta upp gradinerna i taket. Så vi får egna "rum". En skruvmejsel och lite vilja ska nog lösa det. Gick ner till poolen idag också efter att Sebastian gått till skolan. Såå lugnt och skönt när jag låg där helt själv och solade...sen blev det dåligt väder :-( Ikväll blir det nog lugnt men imorgon tror jag det är poolparty här nere! Uppdaterar senare när vi satt upp allt (förhoppningsvis).

Mums!
Helt underbar start på en fredag!
Puss & Kram S

RSS 2.0